gallery/IMG_20200604_201405

Palvelut

 

 

Tältä sivulta löydät kaiken tiedon palveluistani.

Sokerointi
Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho.
Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille. Sokeri on 100 %:nen luonnontuote, se ei sisällä yleisesti allergisoivia aineita. Eikä sitä ole testattu eläimiin. Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään. Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. 

Huomioitavaa:
- Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä
eikä hoitoa seuraavana päivänä.

Hoidon jälkeen:
- Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon
tehokkaammin kuin vahauksella
- Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia
- Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä deodorantin käyttöä 12 tuntia
- Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaineita 12 tuntia
- Muista suojata iho auringolta seuraavana päivänä
- Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti
sisäänkasvaneet karva

Kasvohoidot

Käytän kasvohoidoissani turvallisia, kasvipohjaisia ja kliinisesti testattuja tuotteita. Saadaan ihostasi nuorekkaampi, kosteutettu ja syvältä puhdistettu. Katsomme kasvohoidon yhteydessä ihollesi sopivat tuotteet. 

Palveluissani on kosteuttava kasvohoito kuivalle iholle ja kirkastava kasvohoito ikääntyvälle iholle. 

Kasvohoidon päälle saat ihanan rentouttavat kasvo-, ja käsihieronnat. Lähdet hoidosta rentoutuneena ja freesinä. 

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hoitomuoto, joka perustuu Intiassa käytettyyn, ikivanhaan Ayurvediseen kansanparannusoppiin. Hoidossa käytetään Intialaisen perimätiedon mukaan tietämystä meridiaaneista, akupisteistä, heijasteista ja chakroista. Intialainen päähieronta on kosketusterapiaa, jossa vuoron perään aktivoidaan ja rauhoitetaan kehoa. Erilaisilla rentouttavilla hierontaotteilla käsitellään rytmisen tehokkaasti, mutta kuitenkin hellävaraisesti.

Intialainen päähieronta vaikuttaa sekä fyysisellä ja mentaalisella tasolla. Se mm. helpottaa lihas – ja hermojännitystä, lisää veren ja lymfan kiertoa, poistaa kuona – aineita kudoksista, ”löysyttää” kireää päänahkaa, elvyttää kudosten hapensaantia sekä hiusten kasvua. Hoito on syvällisesti rentouttava ja keskittyy stressille ja jännityksille herkimpiin alueisiin. Ja sillä pyritäänkin kokonaisvaltaiseen kehon sekä mielen rentoutumiseen ja tasapainoon. Intialaisen päähieronnan avulla voi saada helpotusta mm. stressiin, unettomuuteen ja migreeniin.

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennyksessä oman luonnonripsen juureen (n. 2mm päähän) kiinnitetään yksitellen hieman eripituisia synteettisiä ripsikuituja niihin tarkoitetulla liimalla. Ripset kestävät paikoillaan noin 2-8 viikkoa riippuen ripsen luonnollisen kasvusyklin vaiheesta ja ripsien hoidosta.Ripsien kasvuaika on keskimäärin 60-90 päivää, jonka jälkeen ripset tippuvat pois ja uudet alkavat kasvaa tilalle. Ripsikuitu tippuu pois oman ripsien kasvukauden päättyessä.

Olen sertifioitu ripsiteknikko, suunnittelemme yhdessä sinun toiveidesi mukaan ripset, huolellisesti ja turvallisesti. 

Kotihoito on ripsien pysyvyyden kannalta tärkeää, minulta saat ostettua Chrissanthie pesuvaahtoa, 25€. 

gallery/img_20191015_082710_386
gallery/img_20191128_153918

Lash lift - ripsien kestotaivutus

 

Kestotaivutus on kemiallisesti tehty taivutus omiin luonnonripsiin. Tämä on tapa saada luonnollisesti kauniit, pidemmältä näyttävät ja helppohoitoiset ripset ilman pidennyksiä ja liimoja. Taivutus kestää ripsissä 4-8 viikkoa riippuen omien ripsiesi elinkaaresta. Ripset kestovärjätään taivutuksen yhteydessä.

Lash lift sopii sinulle, jos haluat ripsistäsi kaarevammat ja näyttävämmät, et pidä ripsivärin käytöstä, mutta et silti halua pidennyksiä. 

Kulmien laminointi 

Laminoinnissa ideana ei ole lisätä tuuheutta värillä, tatuoinnilla tai tekokuidulla vaan tekniikassa asetellaan kulmakarvat samansuuntaisesti niin, että ne näyttävät mahdollisimman tuuheilta ja siisteiltä. Laminointi on kulmakarvojen kestomuotoilu. Hoito sopii niille, joilla kulmakarvat ovat epäsymmetriset tai ohuet tai jos ne eivät tahdo pysyä nätisti muodossa.

Karvat käsitellään permanttiaineella ja hoito sisältää kestovärjäyksen ja kulmien siistimisen.  

gallery/IMG_20200609_210719
gallery/IMG_20200602_191537
gallery/IMG_20200609_184652
gallery/IMG_20200213_141714