050 5902265

PALVELUT

Sokeroinnit

 

Käytän sokeroinnissa Aleksandria Professionals sokeria, joka on täysin luonnonmukaista eikä sitä ole testattu eläimiin.

 

Oikealla tekniikalla ja sokerilla saadaan ihokarvojen lisäksi hellävaraisesti poistettua myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, jonka takia karvat ei katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.

 

Ultraääni ihonpuhdistus

 

Käytän kasvohoidoissani turvallisia, kasvipohjaisia ja kliinisesti testattuja tuotteita. Saadaan ihostasi nuorekkaampi, kosteutettu ja syvältä puhdistettu. Katsomme kasvohoidon yhteydessä ihollesi sopivat tuotteet. Palveluissani on kosteuttava kasvohoito kuivalle iholle ultraääni ihonpuhdistuksella. Kasvohoidon päälle saat ihanan rentouttavat kasvo-, ja käsihieronnat.

 

Intialainen päähieronta

 

Intialainen päähieronta vaikuttaa sekä fyysisellä ja mentaalisella tasolla. Se mm. helpottaa lihas – ja hermojännitystä, lisää veren ja lymfan kiertoa, poistaa kuona – aineita kudoksista, ”löysyttää” kireää päänahkaa, elvyttää kudosten hapensaantia sekä hiusten kasvua. Hoito on syvällisesti rentouttava ja keskittyy stressille ja jännityksille herkimpiin alueisiin. Ja sillä pyritäänkin kokonaisvaltaiseen kehon sekä mielen rentoutumiseen ja tasapainoon. Intialaisen päähieronnan avulla voi saada helpotusta mm. stressiin, unettomuuteen ja migreeniin.

 

Gua sha hieronta

 

Hieronta tehdään kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle. Käytän hoidossa 2 apuvälinettä, gua sha-lusikkaa ja hierontakiveä. Hieronta on rentouttava, poistaa turvotusta, parantaa lymfakiertoa, ihonhoidon tuotteet imeytyy iholle paremmin ja iho näyttää kuulaalta.

 

Ripsienpidennykset

 

Olen sertifioitu ripsiteknikko, suunnittelemme yhdessä sinun toiveidesi mukaan ripset, huolellisesti ja turvallisesti. Ripsienpidennyksessä oman luonnonripsen juureen (n. 2mm päähän) kiinnitetään yksitellen hieman eripituisia synteettisiä ripsikuituja niihin tarkoitetulla liimalla. Ripset kestävät paikoillaan noin 2-8 viikkoa riippuen ripsen luonnollisen kasvusyklin vaiheesta ja ripsien kotihoidosta.

 

Ripsien kasvuaika on keskimäärin 60-90 päivää, jonka jälkeen ripset tippuvat pois ja uudet alkavat kasvaa tilalle. Ripsikuitu tippuu pois oman ripsien kasvukauden päättyessä. Meiltä saat ostettua ripsien pesuvaahtoa kotiin.

 

Lash lift – ripsien kestotaivutus

 

Kestotaivutus on kemiallisesti tehty taivutus omiin luonnonripsiin. Tämä on tapa saada luonnollisesti kauniit, pidemmältä näyttävät ja helppohoitoiset ripset ilman pidennyksiä ja liimoja. Taivutus kestää ripsissä 4-8 viikkoa riippuen omien ripsiesi elinkaaresta. Ripset kestovärjätään taivutuksen yhteydessä. Lash lift sopii sinulle, jos haluat ripsistäsi kaarevammat ja näyttävämmät, et pidä ripsivärin käytöstä, mutta et silti halua pidennyksiä.

 

Kulmien laminointi

 

Laminoinnissa ideana ei ole lisätä tuuheutta värillä, tatuoinnilla tai tekokuidulla vaan tekniikassa asetellaan kulmakarvat samansuuntaisesti niin, että ne näyttävät mahdollisimman tuuheilta ja siisteiltä. Laminointi on kulmakarvojen kestomuotoilu. Hoito sopii niille, joilla kulmakarvat ovat epäsymmetriset tai ohuet tai jos ne eivät tahdo pysyä nätisti muodossa. Karvat käsitellään permanenttiaineella ja hoito sisältää kestovärjäyksen ja kulmien siistimisen.